Přeskočit na hlavní obsah

Soutěž k oslavě třetích narozenin blogu

Moji milí, mám tu pro vás avizovanou soutěž k oslavě třetích blogových narozenin! Původně jsem ji chtěla uveřejnit až zítra, když jsem dneska publikovala ten povídací článek, ale pak jsem si řekla, nač čekat a nadále vás napínat? To by k vám přece nebylo fér. Každý chce svůj narozeninový dárek co nejdříve, ne snad?

Formou této soutěže bych vám všem chtěla ještě jednou strašně moc poděkovat, že můj blog navštěvujete, čtete a dokonce i komentujete. Opravdu si toho nesmírně moc vážím, protože ty komentáře jsou pro blogera vážně ta největší odměna. 

Také upřímně doufám, že vás samotné ceny potěší. Snažila jsem se je dát dohromady tak, aby každý z vás našel alespoň jednu knihu, kterou by si přál vyhrát a která by ho potěšila. Bohužel nemůžu odměnit všechny, ale to snad chápete, že? Sice bych strašně ráda, ale holt to nejde.

Nyní k samotné soutěži a obecným informacím. Prosím, abyste si všechny informace přečetli pozorně, než se pustíte do vyplňování formulářů.

Soutěž je dělená na dvě části, které jsou rozdílné hlavně v tom, jestli se můžou zapojit čtenáři pouze z Česka nebo z Česka i Slovenska. Vážně moc a moc mě mrzí, že nemůžou být obě části i pro mé slovenské čtenáře, ale to poštovné je zkrátka opravdu hodně drahé, obzvlášť když teď Česká pošta zvyšovala ceny. Mrzí mě to.

1. část soutěže - otevřeno pro všechny z Česka a Slovenska

Výherní cena: Kniha dle vlastního výběru do 300 korun z BookDepository
Soutěžní pravidla:
- Soutěž probíhá od 10.2.2015 do 10.3.2015
- Soutěže se můžou účastnit osoby starší patnácti let, jinak byste měli mít souhlas rodičů.
- Výherce vylosuji pomocí Rafflecopter
- Do soutěže vstupujete vyplněním formuláře Rafflecopter. Povinný vstup je pouze jeden (Kontakt), zbylé vstupy jsou naprosto dobrovolné a nikoho nenutím, aby je vyplňoval. Pokud se na mě bude někdo čertit za zisk vstupu navíc za odebírání blogu např. přes FB, upozorňuji, že sami čtenáři s tím při dotazování neměli problém.
- V soutěži je vstup navíc týkající se komentování blogu. Tento vstup je pouze pro osoby, které někdy komentovaly můj blog před dnem 10.2.2015. Pokud vám to přijde nespravedlivé, tak se omlouvám, ale chci tak odměnit čtenáře, kteří na blogu pravidelně zanechávají komentáře.
- Všechny duplicitní/neprávem získané vstupy budou smazány. Kvůli předchozím podvodům to opravdu kontroluji, takže to prosím ani nezkoušejte.
- Vynahrazuji si právo na změnu pravidel v průběhu soutěže.

Soutěžní formulář:
Uvítám, když budete do formuláře psát bez diakritiky.

2. část soutěže - otevřeno pro všechny s doručovací adresou v České republice

Výherní ceny:
Ano, vidíte správně! Soutěží se hned o tři knihy! 
První je Esej o tragédii od Elizabeth LaBan, druhá je kniha Pán ohně od Petera Maye a třetí je Muž jménem Ove od Frederika Backmana.
Za všechny tyto knihy ještě jednou převelice děkuji nakladatelství Host, které je pro vás do soutěže věnovalo.

Soutěžní pravidla:
Soutěž probíhá od 10.2.2015 do 10.3.2015
Soutěže se můžou účastnit osoby starší patnácti let, jinak byste měli mít souhlas rodičů.
Výherce vylosuji pomocí Rafflecopter
Do soutěže vstupujete vyplněním formuláře RafflecopterPovinný vstup je pouze jeden (Kontakt), zbylé vstupy jsou naprosto dobrovolné a nikoho nenutím, aby je vyplňoval. Pokud se na mě bude někdo čertit za zisk vstupu navíc za odebírání blogu např. přes FB, upozorňuji, že sami čtenáři s tím při dotazování neměli problém.
- Jeden vstup navíc získáte i tím, že dáte Nakladatelství Host na Facebooku like. Tento vstup navíc jsem se do formuláře rozhodla dát proto, že si to zaprvé nakladatelství zaslouží za to, jak úžasné je, a zadruhé si myslím, že stejně většina z vás nakladatelství už na FB lajkuje, takže je to vstup zadarmo.
- Všechny duplicitní/neprávem získané vstupy budou smazány. Kvůli předchozím podvodům to opravdu kontroluji, takže to prosím ani nezkoušejte.
- Vyhrát můžete pouze jednu z knih. Sami si můžete vybrat, o jakou knihu budete soutěžit. Samozřejmě můžete soutěžit i o všechny tři.
- Vynahrazuji si právo na změnu pravidel v průběhu soutěže.

Soutěžní formulář ke knize Esej o tragédii:
Uvítám, když budete do formuláře psát bez diakritiky.

Soutěžní formulář ke knize Pán ohně:
Uvítám, když budete do formuláře psát bez diakritiky.

Soutěžní formulář ke knize Muž jménem Ove:
Uvítám, když budete do formuláře psát bez diakritiky.
a Rafflecopter giveaway


Uf, to je ode mě k soutěži snad už všechno. Pokud máte nějaké dotazy, pište do komentářů. Pokud vám něco nefunguje, určitě mi to dejte vědět co nejdříve, ať to můžu napravit, jestliže to bude možné.
Upřímně doufám, že se vám ceny líbí. Všem přeji v soutěži hodně štěstí a ještě jednou vám strašně moc děkuji!

Komentáře

  1. Bože bože.. Pán ohně. PÁN OHNĚ. Boží.

    Moc gratuluji k takovým krásným blogovým narozeninám! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufala jsem, že touhle knihou udělám někomu z vás radost, jop. :D :)

      Moc děkuji! :)

      Vymazat
  2. Gratuluju už ke třetím narozenínám. :3
    A přeji Ti ať tvůj blog oslaví další a další narozeniny. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc děkuji! Snad mi ten blog ještě nějakou dobu vydrží. :)

      Vymazat
  3. Moc, moc gratuluji!! :)
    (Teď mám zase hroznou chuť psát bez diakritiky, jak jsem vyplňovala ten formulář.) :D
    A také přeji, ať Tvůj blog jenom roste do krásy a úspěšnosti a ať se mu pořád tak skvěle daří! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Pamätám si, že na tvoj blog som narazila hneď, keď som si zakladala blog (pred dvomi rokmi) a nestačím sa diviť, ako ten čas rýchlo letí :)

    Gratulujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je neuvěřitelné, jak ten času utíká! Obzvlášť v poslední době si toho všímám hodně, no. :D :)

      Děkuji!

      Vymazat
  5. hej, congrats!! .)) Tři roky... já si dokonce pamatuju i dobu, kdy byl blog ještě na blogu. :D Nezdá se, jako by to byly tři roky...
    ooooh, miluju soutěže, kde je možnost vybrat si výhru. A ještě z BD!!!! Umřu. Radostí. :D Možná si konečně pořídím něco, co na svém šíleně dlouhém wishlistu mám. .)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :D Jo, však si taky patřila k jedněm z mých prvních pravidelnějších čtenářů, to si pamatuju moc dobře. :D Z blog.cz si mě pamatuje asi jen pár lidí, no. :D
      Jó, chtěla jsem udělat radost co největšímu množství čtenářů, proto jsem se rozhodla pro tu knihu z BD, jop. :D :)

      Vymazat
  6. Gratulace, ještě jednou, ale těch není nikdy dost! Zároveň se omlouvám, všechno jsem četla pozorně, až na malou poznámku, že mám psát bez diakritiky :( To mě mrzí, že jsem to zvrtala :( Do háje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já ještě jednou moc děkuju! :D Neboj, taková katastrofa to není. Vlastně to vůbec nevadí, protože Rafflecopter nově dokáže tu diakritiku zpracovat, jop. :) To jsem ale zjistila až s touhle soutěží a byla jsem líná to ze článku mazat. :D :)

      Vymazat
  7. Vďaka za skvelú súťaž, držím si palce.:D

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji k takovému pěknému číslu! :3 A samozřejmě i přeju blogu spoustu dalších let.

    OdpovědětVymazat
  9. Blahoželám k trom rokom, to je už poriadna doba. Ja už si ani nespomínam na moje začiatky, ako to rýchlo uteká. Skvelá súťaž, škoda, že mám už všetky knihy doma (a anglické čítam zatiaľ iba poviedky). Tak možno o rok :)
    Btw. u mňa na blogu nájdeš tiež súťaž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Utíká to hrozně rychle, to teda! :D Jé, tak to mě mrzí. Tak snad ten příští rok. :)
      Děkuji za upozornění! :)

      Vymazat
  10. Skvělá soutěž a skvělé výhry, gratuluji k narozeninám. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý nový komentář jsem moc vděčná, vždycky mě potěší a budu jedině ráda, když komentář zanecháte. :)
Pokud použijete profil "Anonymní" prosím, abyste se na konci příspěvku podepsali. Předem děkuji.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přidejte se k Alžbětě a rozluštěte záhadu hotelu Winterhouse / Hotel Winterhouse

Alžběta Somersová je jedenáctiletá dívka, které před pár lety tragicky zemřeli rodiče, od té doby žije se svou tetou a strýcem, přičemž se všichni navzájem nesnáší. Jedinou útěchou a radostí jsou pro Alžbětu knihy a všemožné hádanky, které miluje. Pak se stane něco nečekaného a patrně ta nejvíc vzrušující věc v Alžbětině životě - někdo její tetě a strýci zaplatí dovolenou a jí přes vánoční prázdniny pobyt v tajemném hotelu Winterhouse. Teta a strýc nic nezpochybňují, na dovolenou bez otázek vyrazí a Alžbětu i přes její protesty do hotelu pošlou. Přestože je to v hotelu krásné, Alžběta se musí pořád sama sebe ptát, kdo jí do hotelu poslal a proč? Podaří se jí rozluštit tato záhada? A co všechny ty záhady spojené se samotným hotelem - rozluští Alžběta i je?

Zákaz pořizování knih aneb jak se v nakupování aspoň trochu omezit

Dneska Kath na svém blogu Kath's World of Books uveřejnila článek s pravidly ohledně nakupování knih. Jejich cílem má být omezení nakupování, nenakupování zbytečných knih a podobně. Já jsem se rozhodla zapojit, protože si mnohdy pořídím naprosto zbytečné knížky, které se pak marně snažím prodat. I když je pravda, že poslední dobou na sebe dávám více pozor, pořád bych byla radši, kdybych si některé knihy nekoupila, ale knihomol jako já si holt nemůže pomoct. :D Také musím myslet na neustále se ztenčující volné místo v mé knihovničce a pečlivěji tak vybírat knihy, které stojí za to mít doma. :) A jaká pravidla, že jsem si to stanovila? 1. Nebudu si pořizovat žádné nové série od neosvědčených autorů - myslím tím autorů, se kterými nemám zkušenosti a nevím, jak mi sednou. 2. Nebudu si pořizovat knihy jen kvůli pěkné obálce. 3. Nebudu  si pořizovat další díly sérií, ze kterých mám doma jen první díl, dokud ten první díl nepřečtu. 4. Omezím pořizování knih z young adult žánru.

Recenze: Královská hraničářka [RV]

Autor: John Flanagan Originální název: The Royal Ranger Přeložila: Zdena Tenklová Série: Hraničářův učeň Díl: 12. Počet stran, vazba: 456 stran, hardback Nakladatelství: Egmont, 2014 Hodnocení na GoodReads: 4,43/5 (2 370 hodnotících) Hodnocení obálky: 4/5 (libí se mi :)) Něco málo k ději Už je to mnoho let, co byl Will Dohoda hraničářským učněm a také je to již nějaká doba, co byl sám sebou. Po tragédii, která zasáhla jeho život, je Will jako vyměněný a netouží po ničem jiném než po pomstě. Pokud se jeho přátelům nepodaří vymyslet, jak Willovi pomoci, patrně to s ním skončí špatně. Naštěstí Halt přichází s nápadem, který nejen že pomůže Willovi, ale mohl by vyřešit i zapeklitou situaci, ve které se nachází Horác s princeznou Kasandrou. A tak Will dostává svého prvního učně.